Diensten

Webdesign waarbij grafisch design en technologie hand in hand gaan

Een website is het visitekaartje van uw onderneming. Duendo heeft dit begrepen en maakt geweldige websites die er trendy en uitnodigend uitzien. Maar we gaan verder. We koppelen creativiteit aan zorgvuldig geselecteerde technologie. We kiezen het juiste CMS, zorgen dat uw pagina hoog scoort in zoekmachines en mooi wordt weer gegeven op mobiele toestellen.

diensten design

Duendo bouwt aantrekkelijke websites die de troeven van je bedrijf in de verf zetten. Een design waarbij elke pixel telt. Met een strakke layout voor een optimale gebruiksvriendelijkheid.

diensten cms

Door gebruik te maken van het juiste CMS word je website makkelijk aanpasbaar. Eenvoudig in gebruik om tekst aan te passen, een foto toevoegen, …

diensten responsive

De afmetingen van onze websites passen zich automatisch aan de afmetingen van het scherm waarop je de website bekijkt. Je website blijft dus altijd mooi en overzichtelijk zowel op je computerscherm, tablet of mobiele telefoon.

diensten seo

Om zoveel mogelijk bezoekers te trekken moet je website hoog scoren bij zoekmachines. Door de website code te optimaliseren garanderen we een hoge ranking bij zoekmachines zoals Google.